Renovera tak

Är det dags att renovera taket? Då har du kommit rätt! Med gedigen kunskap och ständig vilja att förbättra branschen har vi på Nordiska Takmästare blivit fått glädjen att arbeta med många tak i Västerås, Örebro, Sala, Hallstahammar, Köping och flera orter i Västmanland. Vi är specialister på betong-och tegeltak och fått många nöjda kunder efter de takrenoveringar vi utfört hos fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Västmanlands län.

Våra duktiga takmontörer arbetar alltid för att utföra takrenoveringar av högsta kvalitet vilket innebär att vi kan lämna långa garantitider till våra kunder.

För att kontrollera hur ditt tak mår kan det vara en bra idé att ta kontakt med Nordiska Takmästare för en underhållsbesiktning. Då får du en oberoende bedömning av vad som behöver göras omgående och vad som bör göras på sikt.

Inför vintern kan det vara lämpligt att kontrollera om några takpannor har gått sönder. Ett takpannetak fungerar så länge alla pannor är hela och ligger på rätt plats. Om det finns trasiga pannor eller om några flyttat på sig i sitt läge, byt dem och lägg dem rätt.

- Om taket har en lokal skada på taket och det läcker in vatten bör du kontrollera hela takets tillstånd. Oftast behöver du inte byta hela taket utan bara reparera den lokala skadan.

När taket överlevt längre än 40 år kan det vara bra att anlita en oberoende besiktningsman vart femte år.